Diner Dash: Grilling Green Deluxe voor iPad tijdelijk gratis

Diner Dash: Grilling Green Deluxe is de iPad-variant van Diner Dash. Je moet zo snel mogelijk gasten helpen, bestellingen opnemen, koken en gerechten serveren.

diner dash grilling greenDiner Dash is een favoriet onder de tijdmanagement-games. Je moet een restaurant runnen en proberen om alle gasten zo snel mogelijk te bedienen. Hoofdpersoon Flo moet haar hoofd koel houden en gasten toewijzen aan tafeltjes, bestellingen noteren, alles uitserveren en zorgen dat ze ook nog een mooie fooi achterlaten. Deze versie van Diner Dash is afgestemd op het grotere scherm van de iPad.

Het biedt zelfs de mogelijkheid om een tweede speler te laten meehelpen met het bereiden van de gerechten. Je gaat koken met de Touch Cooker 3000, een nieuw interactief apparaat. Diner Dash: Grilling Green draait nog steeds om burgers bakken, maar er zijn ook gezondere gerechten met salade en sushi. Er zitten 20 levels in de game, waarbij je 7 verschillende gerechten moet serveren. Bij Diner Dash gaat het om multitasken en zoveel mogelijk dingen tegelijk doen. Dat lukt op de iPad veel beter dan op de iPhone, dankzij het grotere multitouch-scherm: terwijl je met de ene hand groente aan het hakken bent, kun je met de andere hand de gerechten alvast uitserveren. Diner Dash: Grilling Green Deluxe is tijdelijk gratis en heeft een waardering van 4,5 sterren in de Amerikaanse App Store.

Downloaden: Diner Dash: Grilling Green Deluxe (tijdelijk gratis, normaal €0,79)

Het is onvoorspelbaar hoe lang aanbiedingen zoals deze duren. Controleer daarom goed of de app nog gratis is, wanneer je pas op een later moment besluit om het te downloaden. Bij gebruikers van Click&Buy kunnen er toch nog kosten in rekening worden gebracht, ook al is een app gratis. Wij raden daarom gebruik van iTunes-cadeaubonnen aan (verkrijgbaar bij diverse bekende winkelketens).

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 oktober 2012, 10:01
Categorie Games
Onderwerpen diner dash, game, muziek

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.