Sunrise Calendar agenda-app krijgt betere Linkedin-koppeling

De agenda-app Sunrise Calendar heeft haar koppeling met LinkedIn verbeterd en laat je nu handig notities aan afspraken koppelen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

sunrise calendarWaar ga je kijken als je meer over iemand wilt weten? Linkedin natuurlijk! Vandaar dat Sunrise Calendar de koppeling met Linkedin heeft verbeterd. Heb je een afspraak met een klant of een sollicitant en wil je vlak vóór de afspraak nog even snel checken wat zijn/haar achtergrond ook alweer is, dan koppel je je Linkedin-account aan deze app. Tap je daarna op een naam in de agenda, dan krijg je meteen informatie te zien over werkervaring en opleiding, plus foto. Sunrise Calendar bestaat sinds een week of twee en is rustig aan het uitbreiden met nieuwe functies, zoals ondersteuning voor terugkerende gebeurtenissen.


Ook kun je vanaf nu notities aan evenementen koppelen en het sturen van uitnodigingen overslaan. Sunrise Calendar heeft de performance van de app verbeterd en meteen even wat bugs gefixt. Overigens heeft Sunrise eerder al de verplichte Facebook-login weggehaald, tot opluchting van velen. Koppel je wel je Facebook-account, dan krijg je bij het tappen op een naam de Facebook-coverfoto te zien, maar ook informatie over verjaardagen en andere nuttige info. Niet teveel, maar ook niet te weinig. Zoek je meer mogelijkheden om de mensen die je ontmoet in kaart te brengen, dan zijn apps als Cobook Contacts en Evernote Hello misschien wat geknipter. Sunrise Calendar is namelijk boven alles een agenda, geen contactenlijst. Toch is de app nog lang niet af: een koppeling met iCloud, ondersteuning voor Exchange of het doorzoeken van afspraken zijn functies die er nog niet in zitten.

Downloaden: Sunrise Calendar (gratis, iPhone, iOS 6.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.