Star Trek, American Idol en SimSampler in de App Store

American Idol is een nieuwe game van Electronic Arts. In de App Store is ook de nieuwe game Star Trek te vinden, die eigenlijk veel interessanter is.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

star trekElectronic Arts heeft twee nieuwe games in de App Store uitgebracht. Meest interessant voor de fans is de game Star Trek, te koop voor €2,39 en goed getimed met de nieuwe Star Trek-film. In de game bestuur je d USS Enterprise terwijl je deelneemt aan een missie. De opdracht is makkelijk: vernietig je vijanden.

In de game maken Spock en Kirk hun opwachting in de strijd tegen de Klingons, de Romulans en de Cardassians. Tijdens het spelen luister je naar de originele muziek van de Star Trek-soundtrack.

In de game kom je ook de originele karakters uit de film tegen, waaronder Chekhov, Sulu, Scotty en Uhura.

star trek iphone

Op het eerste gezicht is Star Trek niet meer dan een spaceshooter, waarbij je top-down op het speelveld kijkt, maar met het verhaal er omheen en het Star Trek-thema denkt EA misschien toch spelers te trekken.

american idol gameVan dezelfde uitgever (Electronic Arts) maar voor een iets hogere prijs (€3,99) kom je in bezit van American Idol: The Game. In deze game gebruik je je accelerometer en het touchscreen om muzieknummers uit te voeren. Je kunt carrière maken als American Idol-zanger(es), punten scoren op Style, Fame en Talent en je in je eigen wereldje wereldberoemd voelen. iPhone OS 2.2.1 is minimaal vereist en de applicatie is alleen in de Amerikaanse App Store te vinden.

simsamplerEen derde applicatie van Electronic Arts is ook alleen in de Amerikaanse App Store verkrijgbaar: de gratis SimSampler. Deze applicatie is bedoeld om mensen warm te maken voor de komende release van de Sims 3. Door je iPhone te schudden kun je vragen stellen die je nooit durfde te stellen. Er zit een relatietest in om te kijken of je bij jouw partner past en de applicatie kan vertellen hoe jij je vandaag voelt: een party animal, loser of iets anders… Beetje flauw, vandaar misschien dat de applicatie gratis te downloaden is.

Downloaden: Star Trek (€2,39), American Idol (alleen Amerikaanse App Store $4,99) en SimSampler (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 oktober 2009, 23:41
Categorie Games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.