Staatsloterij: meespelen met de loterij op je iPhone

De Staatsloterij-app voor de iPhone en iPod touch zorgt ervoor dat je staatsloterij-loten altijd bij de hand hebt. Na een trekking zie je in de applicatie snel welke geldprijs je ermee gewonnen hebt.

Staatsloterij grote prijs innenAmper tweeënhalve week nadat de Postcodeloterij met een eigen Miljoenenjacht-app kwam, heeft ook de Nederlandse Staatsloterij een applicatie over haar loterij uitgebracht voor de iPhone. Onder de simpele naam Staatsloterij kan je je loten invoeren in de app, zodat je die altijd bij de hand hebt. De app laat zien tot wanneer je loten kan kopen en wanneer de volgende trekking plaatsvindt. Is de trekking geweest? Dan krijg je aan de hand van een pushbericht melding of en wat je hebt gewonnen.


Staatsloterij trekkingsuitslagMijn Staatsloten is de knop in het hoofdmenu waar je moet zijn om een of meerdere staatsloten in te voeren. Bij elke geef je het nummer in, maak je duidelijk of er kans op de jackpot bij zit en kies je het soort lot (van 1/5de tot een heel lot). Ook geef je aan voor welke trekking je meespeelt, een optie die standaard nog op Koninginnedag blijft hangen.

In Trekkingsuitslag kan je van de laatste trekking de winnende lotnummers zien. Met een scrollbalk kan je daarin meteen naar je eindcijfer. Als dat jaloers maakt of juist als je iets hebt gewonnen, zie je met de pagina Verkooppunten waar de loten gekocht en de prijzen geïnd kunnen worden. De app maakt daarmee een onderverdeling van het innen van prijzen tot 600 euro, of innen tot 10.000 euro. Als je meer geld wint, krijg je direct met de Staatsloterij zelf te maken. Dat is iets waarover je op de laatste pagina, Spelinfo, meer leest.

Downloaden: Staatsloterij (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

12 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.