Loterij iPhone-app krijgt update met game en nieuw design

Loterij heeft een update gekregen. Met deze app kun je snel controleren of je hebt gewonnen in de Nationale Postcode Loterij, BankGiro Loterij, VriendenLoterij, Lotto en Staatsloterij.

loterij iphoneLoterij is een applicatie waarmee je snel kunt zien of je een prijs in de loterij hebt gewonnen. De app controleert loten van de Nationale Postcode Loterij, BankGiro Loterij, VriendenLoterij, Lotto en Staatsloterij. De app is onafhankelijk en gemaakt door de Nederlandse ontwikkelaar moblio.nl. Deze nieuwe versie is een snelle bugfix-update van de eerder afgelopen week verschenen grote update 3.0, waarin reacties van gebruikers zijn verwerkt. Loterij heeft een nieuw design en icoon gekregen en toont voortaan geen reclamebanners meer. Nieuw in Loterij 3.0.1 is bovendien het spelletje Gaston’s Prijzenspel (een variant op RemovEm/Bubble Breaker). In een volgende update komen nog meer spelletjes beschikbaar, in samenwerking met GoodGames.

Zoals gezegd is versie 3.0.1 een bugfix-update voor het probleem in versie 3.0 waarbij het niet mogelijk was om loten beginnend met het cijfer nul (0) in te voeren. In versie 3.0.1 kun je behalve de hierboven genoemde verbeteringen nog twee nieuwe opties vinden: de snelheid waarmee uitslagen worden getoond is verbeterd en je hebt de mogelijkheid om loterijen aan en uit te zetten op het homescreen. De ontwikkelaars werken aan een native iPad-versie, die in de toekomst op de markt komt.

Loterij 3.0.1

Downloaden: Loterij (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 maart 2011, 15:56
Categorieën Diensten, Nederlandse apps
Onderwerp loterij

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.