MijnKPN: bekijk je verbruikte belminuten en MB’s op de iPhone

De nieuwe iPhone-app MijnKPN maakt het mogelijk om je verbruikte belminuten en MB's binnen je abonnement te bekijken. De app doet denken aan het eerder uitgekomen Mijn Hi.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

MijnKPNDe app MijnKPN maakt het vanaf vandaag mogelijk om je beltegoed en internetverbruik op je iPhone te bekijken. Daarnaast biedt de app een overzicht van je laatste rekeningen en je abonnement, zodat je precies kunt zien wat je waarvoor moet betalen. Om MijnKPN te gebruiken moet je wel een mobiel abonnement hebben bij KPN: prepaid klanten zijn volgens de iTunes-omschrijving aangewezen op KPN Prepaid, een speciale mobiele webpagina.

MijnKPN lijkt qua mogelijkheden erg op de eerder uitgekomen Mijn Hi iPhone-app. Het enige verschil lijkt het ontbreken van SMS-berichten: dezen zijn gebundeld in de meter voor beltegoed, gezien dit in de meeste abonnementen ook het geval is. Om MijnKPN te gebruiken, heb je naast een mobiel abonnement ook een MijnKPN-account nodig. Deze kun je aanmaken op de website van de telecomprovider.

Downloaden: MijnKPN (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 mei 2012, 15:09
Categorie Diensten

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.