Spy Mouse in de App Store verschenen

Firemint's nieuwste spel, dat bijna 2 jaar in ontwikkeling was, is nu in de App Store verkrijgbaar. Spy Mouse laat je op zoek gaan naar stukken kaas terwijl je katten ontwijkt.

Spy MouseHet komt niet vaak voor dat een iOS-game ons ruim halfjaar op het puntje van de stoel weet te houden, wachtend tot hij uitkomt. Spy Mouse heeft ook wat waar te maken: het spel komt uit de keuken van Firemint, dezelfde ontwikkelaar die met Flight Control gamen op iOS interessant maakte. Spy Mouse beloofde gevarieerde levels en een totaal ander spelconcept. De game staat sinds afgelopen nacht in de App Store.

Spy Mouse: in je zoektocht naar kaas kom je de nodige obstakels tegen.Spelers besturen een muis door een lijn voor hem uit te tekenen. Op deze manier pak je kaas en andere voorwerpen in levels op, terwijl je de aanvallende katten moet ontwijken. Gaandeweg kom je obstakels en objecten tegen die ervoor zorgen dat je levels anders moet aanpakken. Zo kan een ventilator je wegblazen of vliegen er op bepaalde plekken ninjasterren rond. Het spel bestaat uit 72 levels, verspreid over 6 spelwerelden die ieder een eigen thema hebben.

Spy Mouse is bijna 2 jaar bij Firemint in ontwikkeling geweest en werd in februari dit jaar voor het eerst aan de buitenwereld getoond. Toen ging het spel nog door het level als Agent Squeak. Ontwikkelaar Firemint is naast Flight Control ook bekend van de Real Racing-spellen.

Downloaden: Spy Mouse (€0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 augustus 2011, 9:57
Categorie Games
Onderwerpen firemint, spy mouse

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.