sonic-jump-fever-icoon-groot

Sonic Jump Fever springt de iPad binnen

Sonic Jump Fever is een game, waarbij je steeds hoger moet springen. De game is een opvolger van Sonic Jump.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

sonic-jump-fever-kleinDe blauwe egel Sonic is terug in een nieuwe game, die eigenlijk de opvolger is van Sonic Jump uit 2012. Toen vergeleken we de game nog met Doodle Jump, een destijds erg populair spelletje. De blauwe egel moest zo hoog mogelijk proberen te springen. Inmiddels zijn we twee jaar verder en is Sonic Jump nog steeds springlevend, maar dan in de nieuwe variant Sonic Jump Fever.

De afgelopen maanden is SEGA druk bezig geweest om de Sonic-titels met korting in de aanbiedingenbak van de App Store te gooien. Met Sonic Jump Fever hebben we eindelijk weer iets nieuws te pakken, want vergeleken met Sonic Jump zijn er leuke toevoegingen gedaan, zoals score-aanvallen en spelen tegen vrienden. Je kunt de levels steeds opnieuw spelen om ze steeds sneller en beter te spelen. Je verdient extra punten voor combo’s, gebruikt power-ups om nog hoger te springen en gebruikt de vaardigheden van de karakters om extra goed te scoren. In de nieuwe Fever-modus spring je nog beter en verdien je nog meer punten. Hoe meer ervaring je krijgt hoe vaker je Chao kan inschakelen om een ongewisse dood te voorkomen of om een vijand extra fanatiek aan te vallen.

sonic-jump-fever-ipad

Het nieuwe aan deze game in vergelijking met Sonic Jump is dus dat je niet langer in je eentje aan het springen bent, maar kunt spelen tegen vrienden om te zien wie de beste is. De eerste update van Sonic Jump Fever is er trouwens al, waarin wat bugs zijn weggewerkt.

Pluspunten

  • Sonic-snelheid

Minpunten

  • Niet bepaald origineel

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 juli 2014, 19:53
Categorie Games
Onderwerp sonic

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.