Solar Walk Saturn: gratis variant op Solar Walk

Solar Walk Saturn is een gratis lite-versie van de populaire ruimte-encyclopedie Solar Walk, waarmee je het heelal kan bekijken in 3D via Apple TV en een 3DTV. Ook op de iPhone zelf is de app aardig.

Solar Walk Saturn gratis probeerversie iPhoneDe populaire ruimte-applicatie Solar Walk heeft vandaag een gratis probeerversie geïntroduceerd in de App Store. Die legt zich puur toe op de ringplaneet Saturnus en haar verschillende manen. Om een indruk te krijgen van de volledige app, kan je nog steeds absurd ver in- en uitzoomen om het hele planeten- en sterrenstelsel te zien, maar je hoeft geen informatie van andere planeten en sterren te verwachten.

Ook kan je aan de hand van de tijdmachinefunctie een ruimtereis maken. Je voert een datum in en maakt dan een trip door het heelal. De rest van de mogelijkheden is echter wel echt toegespitst op Saturnus.

Saturnus interne structuur iPhoneZoals Solar Walk in haar onlangs geüpdatete volledige app ook doet, kan je alle bekende handelingen uitvoeren bij en alle informatie opvragen over Saturnus. Je leest algemene informatie over de planeet, de totstandkoming van de naam, zijn massa, radius, afstand tot de zon en de interne structuur uitgelicht met een doorsnede. Ook vind je informatie over wetenschappelijk onderzoek naar de planeet. De manen van Saturnus zijn eveneens voorzien van informatie.

Als je een Apple TV 2 of nieuwer hebt staan, wordt Solar Walk helemaal leuk. Je kan dan gebruik maken van AirPlay Mirroring, waarbij je de app op de iPhone bedient terwijl je op je televisiescherm de planeetbeelden in het groot te zien krijgt. Er is zelfs een 3D-modus voor 3D tv’s.

Downloaden: Solar Walk – Saturn (gratis, universele app)
Ook genoemd: Solar Walk (€0,79, universele app)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 oktober 2012, 14:45
Categorie Naslagwerken
Onderwerpen encyclopedie, solar walk

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.