Sociaal netwerk Yammer geschikt gemaakt voor iPad

Yammer is een iPad-applicatie waarmee je intern berichten kan versturen naar collega's of vrienden. De app heeft een update gekregen die de interface en indeling van Yammer op de iPhone een stuk duidelijker maken.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Yammer voor iPhone en iPod touch logoYammer, het sociale netwerk waarmee je intern korte berichten kan uitwisselen met collega’s of vrienden, is na een update van zijn iPhone-applicatie universeel geworden. Dat betekent dat de applicatie is geoptimaliseerd voor de iPad. Het uit zich vooral in een hogere beeldschermresolutie van de toepassing. Yammer wordt door allerlei bedrijven gebruikt als intern communicatiemiddel. Onder andere eBay, LG Electronics, AMD en iPadclub maken gebruik van de dienst.

Yammer is qua opzet vergelijkbaar met de Facebook-wall. Iemand plaatst een bericht en gesprekken groeperen zich daaronder. Je ontvouwt de antwoorden van een bericht door op het bericht te drukken; reply’s verschijnen dan aan de rechterkant van het beeld. Ook kunnen berichten van ‘likes’ voorzien worden en kunnen er bijlages aan een bericht worden toegevoegd.

Het sociale netwerk windt er geen doekjes om dat het zich richt op de zakelijke markt: de applicatie ziet er hoekig en professioneel uit. Voor de update was dat nog niet het geval.

Downloaden: Yammer (gratis, universele app)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 april 2011, 13:26
Categorie Sociaal netwerken
Onderwerpen yammer, Zakelijk

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.