Sleipnir Mobile: gratis browser met uitgebreide tabs-functie

De gratis browser Sleipnir Mobile werkt op bijzondere manier met tabs. Via een scrollmenu met thumbnails kun je door tabs scrollen, zonder je browserscherm te verlaten.

SleipnirSafari voor de iPhone is een prima browser, maar toch zijn er volgens sommigen nog flink wat verbeteringen mogelijk. Daarom zijn er verschillende alternatieve browsers te krijgen, zoals Opera Mini en iCab Mobile. Sleipnir Mobile is de jongste browser voor de iPhone.

Het meest in het oog springende onderdeel van Sleipnir is toch wel de manier hoe de browser omgaat met tabs. Via een net scrollmenu met thumbnails onderin kun je door je tabs heen scrollen, zonder je browserscherm te verlaten. Daarnaast kun je de geopende tabs ook nog groeperen. Je kunt nieuwe pagina’s in tabs in de achtergrond openen door lang op een link of bookmark te klikken.

Sleipnir heeft een zeer uitgebreide bookmark-functionaliteit met onder meer de mogelijkheid om bookmarks te labellen. Ook handig is de fullscreenmode, waarbij het volledige scherm van je iPhone gebruikt wordt voor het weergeven van een website. En het mooiste is: Sleipnir Mobile kost niets.

Downloaden: Sleipnir Mobile – Web Browser (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 december 2010, 13:32
Categorie Productiviteit
Onderwerpen Internet, webbrowser

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.