Shuffleplayer: simpel een willekeurige mix maken van je iPhone-muziek

Shuffleplayer is een kleine, gratis iPhone-app waarin je eenvoudig een willekeurige muziek-afspeellijst kan maken met de muziek op je iPhone. Je kiest zelfs de genres en artiesten die je wel of niet wilt horen.

Shuffleplayer header iPhone playerIn de bijna vier jaar dat de App Store uit is, zijn er zelfs op de meest simpele vlakken nog applicaties die iets handig doen ten opzichte van eerder uitgebrachte apps. Shuffleplayer is een vandaag uitgebrachte app met een uiterst simpele shuffle-functie voor de muziek die je op de iPhone hebt staan. In een handomdraai selecteer je muziekgenres en artiesten die je wel en niet wilt horen. Dan begint de afspeellijst die je muziek op willekeurige volgorde ten gehore brengt.

Een afspeellijstje maken is kinderspel. Je hebt er twee tabbladen voor die je kan gebruiken: genre en artist. Op beide pagina’s zie je wat jouw iPhone of iPod touch op dat gebied in huis heeft. Je drukt op een genre of een artiest om het te activeren, te herkennen aan een blauwe achtergrondbalk op het genre of de artiest. Als je een selectie hebt gemaakt, ben je slechts de play-knop linksboven verwijderd van het horen van de muziek.

Shuffleplayer artiesten kiezenHet beluisteren van je muziek is volledig auto-proof gemaakt in Shuffleplayer. Je veegt om het volgende of vorige nummer te beluisteren en met een tik op het scherm, pauzeer je de muziek. De zwarte achtergrond zorgt er bovendien voor dat de applicatie niet teveel licht geeft. Met een opkomend blauw balkje aan de linkerkant zie je hoe ver het huidige nummer is gevorderd. Met de tweet-knop links onderin kan je berichten wat je luistert, met de lijst-knop rechtsonder kan je de afspeellijst aanpassen.

Een instelling die je tegenkomt in de app, is het anoniem meedoen aan de Shuffleplayer charts. Het is een functie die zijn weerklank zal vinden in een volgende update van de app, waarin de meest beluisterde tracks van de gebruikers gepresenteerd zullen worden. Als je niet mee wilt doen aan de charts, hoef je alleen maar een schuifje om te zetten. Shuffleplayer is vooral een simpele app.

Downloaden: Shuffleplayer (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 juni 2012, 22:00
Categorie Muziek
Onderwerpen muziek, playlist, shuffle

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.