SelectTheDate: Nederlandse datumprikker op de iPhone

SelectTheDate is een nieuwe Nederlandse app waarmee je datums kunt prikken. Net als Frag, Invy en Uitgenodigd kun je data voorstellen voor een feestje of ander evenement en mensen uitnodigen.

SelectTheDate-iPhone - suggest date and timeSelectTheDate is een datumprikker voor de iPhone. Je zoekt een datum voor een vergadering, een etentje of een andere gebeurtenis waarbij meerdere mensen aanwezig moeten zijn. In plaats van agenda’s die je naast elkaar legt kun je ook een app aan het werk zetten. Je maakt een evenement aan, kiest een aantal data en nodigt mensen uit die erbij aanwezig moeten zijn. Zodra iedereen gereageerd heeft kun je de definitieve datum prikken. Alle genodigden krijgen automatisch een seintje welke datum het is geworden. SelectTheDate heeft een koppeling met het adresboek en de agenda van de iPhone, zodat je mensen kunt uitnodigen vanuit je contactenlijst en de gekozen datum meteen in de agenda kunt zetten.

Vrienden die geen iPhone hebben kiezen via selectthedate.com een datum. Heb je wel een iPhone, dan krijg je een push notificatie zodra een datum gekozen is. Over ongeveer twee maanden komt er ook een Android-versie van de app, zodat Android-bezitters ook vanaf hun smartphone evenementen kunnen plannen. Je ziet als organisator wie wel en niet gereageerd heeft en krijgt statusoverzichten van lopende evenementen.

Datumprikken blijkt een typisch Hollandse bezigheid te zijn. Naast de website Datumprikker.nl bestaan ook de apps Frag en de stijlvolle app Invy. En de Nederlandse website Uitgenodigd.nl maakte ook al een iPhone-app.

Downloaden: SelectTheDate (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 augustus 2012, 20:01
Categorie Productiviteit
Onderwerp datumprikker

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.