SEGA Dreamcast-spel ChuChu Rocket nu op de iPad

ChuChu Rocket, een oud spel van de SEGA Dreamcast is nu beschikbaar voor de iPad. Het spel bevat 145 levels en een multiplayer-modus.

chu-chu-rocket-iphoneEr is weer een nieuwe game van SEGA beschikbaar voor de iPad: ChuChu Rocket HD. Het is eigenlijk al een oud spel, want het kwam tien jaar geleden uit op de Dreamcast. Dat was de niet zo succesvolle spelcomputer van SEGA, die er voor heeft gezorgd dat het bedrijf daarna is gestopt met het maken van eigen spelcomputers. Nu heeft het bedrijf het oude spel dus weer van stal gehad en er een mobiele versie van gemaakt.

ChuChu Rocket HD heeft verschillende spelmodi, zoals Puzzle en Challenge. De levels daarbinnen zijn verdeeld over de niveaus Normal, Hard, Special en Mania; in totaal zijn het er 145. Er is ook een multiplayer-modus die je kunt spelen met maximaal vier spelers tegelijk via Bluetooth en Wi-Fi of samen op één iPad. Deze modus bevat 25 levels en een free-for-all-mogelijkheid.

Het idee van ChuChu Rocket HD is dat het een kat- en muisspel is, waarbij je de ChuChus (muizen) moet helpen ontsnappen uit de handen van de kwaadaardige KapuKapus (katten). De wezens lopen rechtdoor tot ze bij een muur komen, dan gaan ze de hoek om. Met pijlen op de vloer kun je de richting van de ChuChus te veranderen.

chuchu rocket

Naast de iPad-versie van ChuChu Rocket is er ook een iPhone-versie van het spel. Daarbij ontbreekt de multiplayer-mogelijkheid, waarbij je met vier mensen op één iPad kunt spelen.

Downloaden: ChuChu Rocket HD (€5,49)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 oktober 2010, 21:55
Categorie Games
Onderwerpen game, iPhone, muziek, puzzelgame

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.