Scalado PhotoBeamer kan nu alle foto’s op groot scherm projecteren

De handige iPhone-app Scalado Photobeamer laat de foto's vanaf je iPhone rechtstreeks en draadloos zien op een groot scherm dat een internetverbinding heeft. Zo kan je meteen de hele familie vakantiefoto's laten zien.

Scalado PhotoBeamer iPhoneScalado PhotoBeamer, een van de meest vernuftige kleine apps die we onlangs hebben besproken op iPhoneclub, heeft een gewilde update gekregen. PhotoBeamer maakt het mogelijk om foto’s vanaf je iPhone draadloos te projecteren op een groter scherm dat in verbinding staat met het internet, zoals een televisie- of laptopscherm. Tot voor kort kon je echter alleen je foto’s uit je fotoalbum raadplegen. Nu worden ook door jezelf aangemaakte albums ondersteund en kan je de fotostream laten zien.

Dat betekent dat je één extra stapje hebt voordat je de foto vanaf je iPhone op het grote scherm kan laten zien. Je gaat nog steeds naar PhotoBeamer.com om de QR-code te scannen met de iPhone-applicatie, maar daarvoor selecteer je behalve een foto nu ook een fotoalbum waaruit de foto afkomstig is. Als je een map met alleen vakantiefoto’s hebt aangemaakt, kan je die bijvoorbeeld makkelijk laten zien zonder dat er opeens andere foto’s uit je album tussen staan. Met de fotokeuze-knop onderin het scherm, kan je opnieuw de verschillende albums benaderen en een nieuwe foto op het scherm showen. Het is een functie die eigenlijk al vanaf moment één in de app had moeten zitten.

Na het artikel dat we eind mei aan Scalado PhotoBeamer besteedden, gaf de dienst enige tijd verbindingsproblemen. Die lijken in ieder geval op het moment van schrijven, ondertussen verholpen.

Downloaden: Scalado PhotoBeamer (€0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 juni 2012, 21:48
Categorie Fotografie en video
Onderwerp qr-code

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.