Runkeeper compleet vernieuwd in grote 3.0-update

De bekende ren-applicatie heeft in een nieuwe update een compleet vernieuwd ontwerp gekregen.

RunkeeperDe bekende hardloop-applicatie Runkeeper heeft een fikse 3.0-update ontvangen, net op tijd voor iedereen die goede sportvoornemens voor het volgende jaar heeft. De interface van Runkeeper is in de nieuwe versie volledig veranderd, waardoor de app er voortaan moderner uitziet. Het geheel is een stuk lichter dan normaal, met een grijze tabbalk onderin het scherm en lichte grijs- en blauwtinten verspreid door de gehele interface. De update bevat ook een aantal toevoegingen en wijzigingen, zoals de mogelijkheid om aan het einde van je activiteit een foto te maken die je deelt samen met je sessie.

Runkeeper 2Hoewel Runkeeper er aardig wat anders uitziet na de update, is de applicatie in essentie hetzelfde gebleven. De tabbladen onderin brengen je nog steeds naar dezelfde pagina’s, die nu hooguit wat anders ontworpen zijn. De nieuwe, lichtere interface is overal te zien, waaronder ook het scherm dat wordt getoond tijdens het sporten. Omdat deze een stuk lichter in kleur is, word je hierdoor wel door een flinke bak licht geconfronteerd als je in het donker gaat hardlopen.

Het is nu ook mogelijk om een Elite-lidmaatschap vanuit de Runkeeper-app af te sluiten. Heb je een Elite-abonnement, dan kun je voortaan makkelijker je activiteiten delen vanuit het Start-scherm van Runkeeper. Zo kunnen je vrienden terwijl je rent zien waar je bent. De app is volgens de ontwikkelaar ook een stuk accurater, waardoor hij onder iOS 6 je locatie beter kan traceren.

Downloaden: Runkeeper (gratis, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 december 2012, 9:44
Categorie Gezondheid en fitness
Onderwerp runkeeper

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.