Reckless Racing 2 voor iPad en iPhone tijdelijk gratis verkrijgbaar

Het iPad-racespel Reckless Racing 2 is tijdelijk gratis in de App Store verkrijgbaar. In Reckless Racing 2 bekijk je de racebaan niet van achter je auto, maar juist van bovenaf.

Reckless Racing 1De iPad-game Reckless Racing 2 is tijdelijk gratis verkrijgbaar in de App Store. Hoewel de game in het verleden meerdere malen was afgeprijsd, is dit de eerste keer dat je hem gratis kunt downloaden. Reckless Racing 2 is een racespel waarin je niet van achter of in je auto naar de weg kijkt, maar juist van bovenaf. Je kunt tegen computergestuurde tegenstanders racen, maar ook tegen andere spelers via een online multiplayermodus.

Omdat Reckless Racing van boven de racebaan wordt gespeeld, ligt de nadruk vooral op het zo hard en roekeloos mogelijk rondrijden. Dit betekent niet dat je zonder aandacht het spel kan spelen: je zult in bepaalde bochten precies zo moeten slippen dat je goed op de weg blijft.

Reckless Racing 2Reckless Racing 2 bevat 40 uitdagingen die je op 24 circuits zult moeten voltooien. Wil je de game niet online tegen vrienden spelen, dan kun je ook een zogeheten ‘ghost’ van een andere speler downloaden. Hierdoor verschijnt er op de track een doorzichtige auto van een andere speler, die precies rijdt zoals hij of zij in diens beste rit ook heeft gereden.

Het spel is tijdelijk gratis in verband met de actie Free App A Day. De kans is daarom groot dat de game binnenkort weer €1,59 zal kosten. Kijk goed in de App Store of Reckless Racing 2 nog steeds is afgeprijsd voordat je hem downloadt.

Downloaden: Reckless Racing 2 (tijdelijk gratis, normaal €1,59)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 september 2012, 12:32
Categorie Games
Onderwerp reckless racing

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.