Real Racing op een iPhone 3GS: 40 raceauto’s tegelijk op het scherm

Ontwikkelaar Firemint laat in een demofilmpje zien dat je de game Real Racing ook met 40 auto's kunt spelen op de iPhone 3GS. De iPhone 3GS kan het grafisch gezien aan, maar toch gaan ze niet zo'n variant uitbrengen.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

real racingReal Racing van Firemint heeft niet dezelfde buzz veroorzaakt als de eerdere game die ze uitbrachten, Flight Control. Maar toch is Real Racing de moeite waard vanwege de mooie graphics. Deze game laat echt zien waar de iPhone toe in staat is. Je zit achter het stuur en als je het scherm van de iPhone iets dichter bij je gezicht houdt wordt je echt in de game gezogen.

Normaal zijn er zes andere auto’s op het scherm te zien, maar in een tech-demo laat Firemint nu zien wat de 3GS aankan qua grafische kwaliteiten: veertig auto’s op het scherm. Firemint is overigens niet van plan om Real Racing echt in een variant met 40 auto’s uit te brengen, omdat het praktisch gezien niet meer speelbaar is. Maar het laat wel mooi zien waar de iPhone 3GS toe in staat is. De ontwikkelaars begonnen met 8 auto’s, daarna 10, 12, 16 en 20. De iPhone 3GS kon het aan. Bij 40 auto’s stopten de ontwikkelaars, maar zelfs bij zoveel auto’s bleef de framerate goed.

Downloaden: Real Racing (normale versie met 6 auto’s – €7,99)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 oktober 2009, 23:46
Categorieën Games, Sport
Onderwerpen firemint, racegame

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.