Cellar: nieuwe iPhone-applicatie voor het beheren van je wijnkelder

Ontwikkelaar Airsource maakte eerder de prachtige applicatie Barista. Nu hebben ze een nieuw project, de applicatie Cellar waarmee je je wijnkelder kunt beheren: niet alleen wijnen die je hebt, maar ook wijnen die je later nogmaals wilt drinken.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

cellar voor iphoneEr zijn ontwikkelaars die niet alleen handige applicaties kunnen ontwikkelen, maar ook het grafische design perfect in de vingers hebben. Eén van de mooist uitgevoerde iPhone-applicaties vind ik Barista, een applicatie waarmee je allerlei koffievarianten kunt maken. Apple vond Barista interessant genoeg om in de iPhone 3GS Guided Tour op te nemen (na 1:51 minuten). Zelfs in de winkels kun je Barista tegenkomen, want Apple heeft de applicatie opgenomen in de screensavers, die ze in de winkel draaien op demodisplays van de iPhone 3GS. Dezelfde ontwikkelaar is nu bezig met een wijnapplicatie met de naam Cellar.

Deze applicatie is bedoeld om je wijnkelder te beheren. Je kunt zelfs per fles aangeven welke kleur glas en capsule is gebruikt. In de Cellar geef je aan welke flessen zijn op dit moment in je wijnrek of wijnkelder liggen. Er is ook een Garage-functie voor wijnen die je eerder hebt gedronken en die je best nog eens vaker zou willen proberen. De screenshots zien er veelbelovend uit:

cellar voor iphone

Airsource Ltd heeft de applicatie Cellar in samenwerking met Glasshouse Apps gemaakt. Cellar is inmiddels ingediend bij de App Store en komt binnenkort beschikbaar.

cellar voor iPhone

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 oktober 2009, 0:29
Categorie Lifestyle

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.