Rayman Jungle Run krijgt twintig nieuwe levels na update op iOS

Misschien wel de beste iOS-platformgame, Rayman Jungle Run, is voorzien van twintig nieuwe levels en twee nieuwe werelden.

Rayman Jungle Run iPad iPhoneEen van onze twee favoriete games van 2012 heeft een grote update gekregen. Het platformspel Rayman Jungle Run is voorzien van twee nieuwe werelden die hinten naar andere games uit de geschiedenis van de ledemaatloze mascotte. Het thema piraten werd al bij Rayman 2 ingevoerd in de serie en het hoofdstuk Giant Plant zal spelers van de eerder uitgebrachte Xbox- en PlayStation-game Rayman Origins bekend voorkomen. De werelden zijn goed voor twintig nieuwe levels.

Elke wereld bestaat uit tien levels: negen normale levels waarin je elke keer honderd Looms te pakken moet krijgen voor de optimale score, en één bonuslevel waarin je eerst maar eens moet zien te overleven. Het bonuslevel in een wereld ontgrendel je als je op minimaal vijf levels van die wereld de volle score Looms haalt – iets wat ook in de eerste update Potpourri al een flinke uitdaging bleek. Nadat je de game hebt bijgewerkt en hebt opgestart, dien je de werelden nog wel even apart te downloaden. Dat kost overigens niks: de hele update is gratis.

Downloaden: Rayman Jungle Run (€2,69, universeel, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 april 2013, 19:59
Categorie Games
Onderwerpen gameloft, rayman

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.