Rabo Bankieren voegt toestelregistratie en saldochecker toe

Rabobank heeft een nieuwe update voor de app Rabo Bankieren uitgebracht. Deze voegt toestelregistratie en een nieuwe saldochecker toe.

Rabo BankierenNiet alleen ING heeft vandaag een update van zijn iPhone-app uitgebracht: ook Rabo Bankieren van Rabobank is vernieuwd. De update verbetert vooral de beveiliging van de app, zo moeten gebruikers hun toestel vanaf nu registreren binnen de app. Hierdoor is het makkelijker om een toegangscode vanaf je iPhone te wijzigen en kun je jouw saldo zonder in te loggen bekijken.

Om je toestel met de app te registreren moet je een bankpas en een Random Reader bij de hand hebben. Hoe je de iPhone registreert wordt stap voor stap in de app uitgelegd wanneer je hem voor het eerst opstart. Ben je nog niet in de gelegenheid om te registreren, dan kun je in totaal tien keer het proces uitstellen.

Omdat jouw iPhone en de app met elkaar gekoppeld zijn, is het mogelijk om een aantal functies makkelijker toegankelijker te maken. Zo is het nu mogelijk om jouw gebruikte toegangscode in één keer vanuit de app aan te passen. Na het aanpassen werkt de nieuwe code ook meteen.

Een nieuwe functie binnen de app maakt het mogelijk om je saldo te bekijken zonder te hoeven inloggen. De mogelijkheid kan met de hand aan- of uitgezet worden.

Downloaden: Rabo Bankieren (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 december 2011, 14:10
Categorie Financiën
Onderwerp rabobank

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.