PriorityList: geef in percentages aan welke taken belangrijk zijn

PriorityList is een to-do-app waarin je taken op prioriteit instelt met een schuifbalkje. Hoe voller hij is, hoe groter het aantal procent dat hij van je dag opslokt.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

PriorityListSinds we smartphones actief gebruiken, zetten we onze werkzaamheden van de week steeds meer in apps. Op die manier hebben we zaken altijd geordend op rij en lopen we niet het risico om iets belangrijks alsnog te vergeten. Er is een flink aantal apps in de App Store aanwezig om je hiermee te helpen. PriorityList schaart zich bij het al bestaande aanbod, maar probeert zich te onderscheiden door je op unieke wijze je prioriteiten te verdelen. Door een aantal procent aan een opdracht toe te wijzen, stijgt hij in prioriteit binnen de app.

Door op de groene knop rechtsboven te drukken voeg je een nieuwe taak toe. Hierbij krijg je de keuze uit een aantal in te voeren elementen, zoals het toewijzen van een icoontje om aan te geven wat voor taak het is. Moet je boter kopen, dan kun je daar een klein winkelwagentje bij zetten. In dit scherm is het ook mogelijk om een balkje te vullen. Hoe meer je dit balkje vult, hoe hoger hij komt te staan in je takenlijst. Boven de lijst staat een percentagebalk, waarin alle taken samengevat worden. Heb je bijvoorbeeld drie dingen die je moet doen en heb je de balk volledig gevuld, dan wordt er bij alle drie 33 procent toegewezen.

PriorityList lijkt in functie erg op andere to-do-apps, maar ziet er qua vormgeving erg strak uit. Een zwart-blauwe layout geeft de app een moderne look, vergelijkbaar met die van Panamp en Tweetbot.

Downloaden: PriorityList (€0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 juli 2011, 16:35
Categorie Productiviteit
Onderwerpen getting things done, gtd, todo

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.