Pool Rebel: realistische poolgame op de iPad

Pool Rebel is een realistische poolgame op de iPad. Geschikt voor beginners en gevorderden, met vijf poolgames die volgens de officiële regels worden gespeeld.

pool rebelPool Rebel is een realistische pooltafel op je iPad, geschikt voor beginners en gevorderden, die tijdelijk gratis te downloaden is. Er zitten vijf poolgames in die volgens de officiële regels gespeeld moeten worden: 8-ball, 8-Ball UK, 9-Ball, 14.1 Continuous en One Pocket. Sinds de laatste update heeft de game ondersteuning voor de nieuwe iPad gekregen en is de performance sterk verbeterd. Tegelijk zijn er bugfixes en kleine verbeteringen doorgevoerd.

Via het touchscreen van de iPad kun je elk aspect van een stoot bepalen. De grafische engine waar Pool Rebel gebruik van maakt is speciaal voor deze game gemaakt, zodat de ballen zo realistisch mogelijk over de speeltafel bewegen. En weet je het even niet, dan zitten er dynamische hints in, die de meest gangbare fouten voorkomen. Op elk moment kun je een spelletje opslaan en later weer doorgaan met spelen. Je kunt de volledige gamehistorie terugzien, met onbeperkte undo en redo. Het moeilijkheidsniveau van de game kun je zelf aanpassen. Voor de online spelfunctie heb je wel een internetverbinding nodig.

Downloaden: Pool Rebel (tijdelijk gratis, normaal €2,99)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 mei 2012, 21:45
Categorie Games
Onderwerpen biljart, Navigatie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.