PocketCloud voor iPhone: remote toegang tot Mac of Windows-pc

Wyse PocketCloud is vandaag gratis te downloaden. De app geeft je vanaf iPhone of iPad op afstand toegang tot je pc of Mac, zodat je apps als Photoshop, Outlook en Word kunt openen en gebruiken.

pocketcloud iphoneEr zijn heel wat apps waarmee je je desktop (Mac of Windows) op afstand met je iPhone kunt verbinden. Heb je dat nog nooit gedaan, dan daagt Wyse PocketCloud je uit om het nu toch echt eens te proberen, met een app die gemiddeld een waardering van 4,5 sterren krijgt en vandaag gratis te downloaden is. De app is bovendien universeel, dus ook geschikt voor de iPad. PocketCloud levert een beveiligde manier om verbinding te leggen met je desktop. Je krijgt vervolgens toegang tot je bestanden, foto’s en applicaties zoals Outlook, Word of Photoshop. RDP- en VNC-ondersteuning zitten erin. En om de ingebruikname niet te omslachtig te laten verlopen, zorgt PocketCloud voor automatische herkenning van je desktop.

Je installeert PocketCloud op je iPhone en installeert de bijbehorende desktopapplicatie op je Mac of Windows-pc. Vervolgens volg je een aantal stappen om het te laten werken. Er is ook een handmatige installatie mogelijk, waarbij je zelf het IP-adres en de hostname moet invullen, bedoeld voor ervaren gebruikers. Met een muiswijzer kun je zaken aanwijzen op je desktop en er is een aangepast toetsenbord met functietoetsen en snelkoppelingen bij de hand, waarbij zelfs Japanse toetsenborden worden ondersteund. 128-bits encryptie zorgt ervoor dat anderen niets kunnen onderscheppen.

Er zijn uiteraard veel meer apps waarmee je remote je iPhone kunt gebruiken om toegang te krijgen tot je desktopcomputer. Wij noemen PocketCloud, omdat de app vandaag gratis is en goede waarderingen krijgt.

Downloaden: Wyse PocketCloud (normaal €0,79 – tijdelijk gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 november 2011, 9:57
Categorie Productiviteit
Onderwerpen cloud, remote

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.