Pocket BMX iPhone-game in de App Store verkrijgbaar

Pocket BMX is een nieuwe game voor de iPhone. In een 2D-omgeving speel je een BMX-rijder die prijzengeld moet verdienen om de BMX-parken in de stad te redden, door stunts te leren van BMX Ninja.

pocket bmx iconDe spelletjesuitgever Fun Mob Games heeft de iPhone-game Pocket BMX uit gebracht. Deze 2D-sportgame is voorlopig alleen op de iPhone beschikbaar en het is onduidelijk of er ook een iPad-versie komt. In de game moet je als BMX Ninja allerlei doelen halen in de standaard verhaalmodus. Je doet dit door stunts uit te voeren in toenemende moeilijkheidsgraad, zoals een tail whip, back-flip of barspin. Door combinaties te maken verdien je nog meer punten. Pocket BMX is makkelijk te bedienen door met je vinger over het scherm te slepen. Met de knoppen links en rechts geef je de richting aan en met de knoppen A en B voer je de trucks uit. De game is ter introductie met 50% korting te krijgen.

pocket bmxDe hoofdfiguur is een schetsmatig getekend poppetje met een gigantische helm, die de stad moet redden. Alle BMX-parken in de stad worden namelijk met sluiting bedreigd. Als hoofdfiguur moet je de BMX Cup-competitie winnen en je prijzengeld gebruiken om de parken te redden. De BMX Ninja helpt je 18 stunts onder de knie te krijgen, zodat je prijzengeld binnenhaalt. Je speelt op 7 verschillende locaties die in een vloeiende animatie worden getoond. Tijdens het spelen kun je naar eigen muziek luisteren.

Downloaden: Pocket BMX (€0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 oktober 2011, 21:35
Categorie Games
Onderwerpen bmx, game

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.