PicsArt Photo Studio krijgt update met notificaties, color splash en meer

PicsArt Photo Studio heeft een grote update gehad voor de iPhone met nieuwe sociale elementen, een color splash en meer.

PicsArt Photo Studio iPhone iPod touchDe op Android ongelooflijk populaire fotobewerkingsapp PicsArt Photo Studio heeft zijn eerste update gekregen op de iPhone, en het is meteen een grote. De applicatie met het opvallende hoofdmenu waar vanuit je meteen kan aangeven of je een foto wil bewerken, wil voorzien van een filter, wil onderkliederen of wil verwerken in een collage, heeft er twee nieuwe categorieën effecten bij gekregen. Met Color splash selecteer je een kleur en maak je de rest zwart-wit en Correction finetunet de kleuren en het contrast op je plaat in een handomdraai. Er zijn echter nog veel meer vernieuwingen.

PicsArt Photo Studio hoofdschermGebruikers van de iPhone-app Flickr kunnen hun hart ophalen met de integratie voor de fotosite. Je kan Flickr raadplegen bij het openen van een foto, en kan op de site publiceren als je een bewerking of nieuwe foto (of tekening, of collage) opslaat.

Maar PicsArt heeft zelf ook een sociaal gedeelte en dat is aardig onder handen genomen in PicsArt Photo Studio 1.5 op de iPhone. Je kan de werken van anderen doorzoeken met de nieuwe zoekfunctie, je kan vrienden vinden via integratie met Facebook en er zijn nu pushberichten voor bijvoorbeeld nieuwe vriendverzoeken. Aansluitend zijn er nu zogeheten ‘memboxes’ op profielpagina’s waarin je informatie over jezelf kwijt kan.

De laatste toevoeging aan PicsArt 1.5 is dat je advertenties in de app kan wegkopen vanuit de Shop.

Bij de release van de iPhone-app in januari schreven we een groot artikel over PicsArt Photo Studio en beschrijven en beoordelen we de onderdelen.

Downloaden: PicsArt Photo Studio (gratis, iPhone, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 februari 2013, 22:27
Categorie Fotografie en video
Onderwerpen fotobewerking, kleurenfilters

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.