Photo Booth-alternatief FaceMan na update aanzienlijk sneller

FaceMan is een app waarmee je Photo Booth-effecten op de iPhone kunt maken. Apple heeft een Photo Booth-app in ontwikkeling, maar die lijkt alleen geschikt voor de iPad 2.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

faceman icoonApple heeft nog geen Photo Booth-applicatie voor de iPhone uitgebracht, terwijl het juist op mobiele apparaten erg geschikt zou zijn. Met Photo Booth kun je grappige foto-effecten maken, met vervormingen zoals een lachspiegel. Afgelopen maart liet Apple wel een preview zien van Photo Booth-software op de iPad 2, wat de indruk wekte dat er een snelle A5-processor voor nodig is. Dat het ook op toestellen met ‘slechts’ een A4-processor mogelijk is, bewijst FaceMan. Dit is een al eerder besproken app van een externe ontwikkelaar waarmee je dezelfde effecten teweeg brengt. In de App Store is vanaf vandaag FaceMan 3.0 te vinden, met een vernieuwde gebruikersinterface, geoptimaliseerde code en een snellere engine waardoor de complete app volgens de ontwikkelaar 200% beter presteert.

faceman-effectenFaceMan heeft meerdere effecten aan boord, waar je met je vinger doorheen kunt bladeren. Je krijgt in een miniatuurweergave meteen een live preview te zien van het effect. Door verticaal te vegen blader je door naar het volgende effect. Ook de intensiteit van een bepaald effect is aan te passen. Je kunt foto’s en video’s opnemen met deze app, maar je hebt er wel minstens een iPhone 3GS of vierde generatie iPod touch met iOS 4.1 of hoger voor nodig. Aanpassingen voor iOS 5 zullen nog volgen.

Downloaden: FaceMan (€0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 september 2011, 0:27
Categorie Amusement
Onderwerp faceman

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.