Superbrothers: Sword & Sworcery afgeprijsd naar 79 cent

Superbrothers: Sword & Sworcery EP is afgeprijsd. Deze hoog gewaardeerde game is in twee varianten te krijgen: een iPhone-versie en een universele game. Bijzondere visuele stijl en muziek staan voorop.

sword-sworceryAl sinds de game Superbrothers: Sword & Sworcery EP in de App Store verscheen, ontvangt het een constante reeks 5-sterrenwaarderingen. In het actie-avonturenspel ga je in het mystieke rijk Traverse op pad met je zwaard. Je roept “sworcery” om muzikale mysteriën op te lossen en kunt daarbij samenwerken met vrienden via Twitter. De nadruk bij deze game ligt op de bijzondere visuele stijl en de muziek van componist Jim Guthrie. Mocht je de game nog niet hebben gekocht, dan is nu het moment, want ontwikkelaar Equinox heeft een herfstactie.

Het houdt in dat de iPhone-versie van Sword & Sworcery is afgeprijsd naar 79 eurocent. Heb je liever een universele versie die je ook op de iPad kunt spelen, dan betaal je nog maar 1,59 euro. Bovendien is het album met de gamemuziek ook te koop, volgens een bijzondere formule: je bepaalt zelf wat je betaalt.

Downloaden:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 september 2011, 11:01
Categorie Games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.