Petworld 3D is Apple’s gratis App van de Week

Apple heeft de game Petworld 3D: My Animal Rescue verkozen tot App van de Week. In Petworld 3D moet je dieren verzorgen in een grote opvang.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Petworld 3DApple heeft het dierenmanagementspelletje Petworld 3D: My Animal Rescue uitgeroepen tot App van de Week. Hierdoor kun je de betaalde versie van de game een week lang gratis downloaden. In de game moet je meerdere beestjes verzorgen in een grote dierenopvang. Dit doe je door ze bijvoorbeeld te voeren, water te geven en hun kooien te verschonen.

Petworld 3D lijkt leuk voor jongere spelers, maar wellicht voor sommige Nederlandse kinderen niet ideaal: je kunt Petworld 3D namelijk niet in het Nederlands spelen. De game is wel volledig 3D, waardoor hij er vrij gelikt uitziet. Je zweeft als speler over de opvang heen en tapt op bepaalde locaties om er naartoe te gaan. Buiten de opvang is ook het een en ander te vinden: zo moet je water uit de put vissen en moet je proviand halen uit een apart opberghok. Vlak naast de opvang zit ook een stuk gras met een omheining, wat doet vermoeden dat je later ook voor grotere dieren mag zorgen. Apple heeft Petworld 3D vandaag tot App van de Week benoemt, wat betekent dat je nog een week de tijd hebt om de app gratis te downloaden. In de nacht van donderdag op vrijdag is er weer een nieuwe App van de Week. Let wel op: de game werkt niet op de iPhone 3G, iPod touch derde generatie en andere eerdere iDevices.

Downloaden: Petworld 3D: My Animal Rescue (tijdelijk gratis, normaal €3,59, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 juli 2014, 23:46
Categorie Games
Onderwerpen 3d, app van de week

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.