Path voor iPhone en iPad krijgt stickers bij opmerkingen

Path heeft een update gekregen. Met de mobiele dienst voor de iPhone en de iPad kun je nu stickers in opmerkingen plaatsen en met QR-codes vrienden toevoegen.
Richard Borgman - · Laatst bijgewerkt:

Path logoPath voor iPhone en iPad heeft in de laatste update de mogelijkheid gekregen om stickers te gebruiken in opmerkingen op berichten in de tijdlijn. Het gaat om dezelfde stickers die al in de app zaten. Stickers is geen nieuw fenomeen in Path. In april kreeg het sociale netwerk al de mogelijkheid om op de iPhone stickers te gebruiken in de nieuwe persoonlijke chatfunctie. Het speciale stickerpakket was ontworpen door Susan Kare, een voormalig ontwerper bij Apple. Met de nieuwe update is de mogelijkheid toegevoegd om deze stickers ook in opmerkingen op berichten te gebruiken.

Path stickers opmerkingenPath wordt een steeds betere app om direct contact met je vrienden te onderhouden. De dienst kreeg eerder al een chatfunctie en biedt sinds de laatste update een In Person Friend Request. Als je iemand in het echte leven ontmoet kan hij een QR-code scannen en jou toevoegen aan zijn vriendenlijst. De Friend Progress Bar vertelt meer over hoe je relatie met deze vrienden is.

De universele app heeft ook kleine verbeteringen voor iPad-gebruikers in versie 3.1. Op de iPad is voornamelijk gewerkt aan een verbeterde navigatie in de landschapsmodus en in de profielen. Verder kent de app kleine verbeteringen zoals een aangepaste Friends List die iets simpeler oogt. Er zijn ook wat nieuwe stickers toegevoegd.

Downloaden: Path (gratis, universeel, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 juli 2013, 10:42
Categorie Sociaal netwerken
Onderwerpen path talk, sociale netwerken

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.