Update Parallels Mobile: draai Mac en Windows beter op de iPad

De virtualisatiesoftware Parallels Mobile heeft een update gekregen waarmee Mac OS X en Windows beter vanaf de iPad zijn te bedienen. Daar is wel het programma Parallels Desktop for Mac voor nodig.

Mac OS X op de iPad met Parallels MobileMac OS X en Windows vanaf de Mac op de iPad bekijken is een stuk stabieler geworden met de laatste update van Parallels Mobile. Mits je beschikt over het programma Parallels Desktop for Mac kun je met deze aanvullende iOS-applicatie OS X én Windows vanaf de Mac op de iPad draaien. In de laatste update wordt het onder meer mogelijk om muziek en geluidsbestanden van de desktop op de iPad af te spelen. De app is voor het eerst echter niet meer gratis.

Een nieuwe eigenschap van Parallels Mobile versie 3.5.510 is dat je tekst tussen de desktop en de iPad gekopieerd en geplakt kunnen worden. Eveneens is er meer ondersteuning voor externe toetsenborden en beeldschermen van de Mac. Een goede maatregel tegen het verslinden van de databundel is dat er nu een instelling is dat Parallels Mobile alleen werkt als Wi-Fi voorhanden is.

De virtualisatiesoftware Parallels Mobile was vooralsnog gratis op de iPad te gebruiken, maar daar komt met deze update verandering in. De app kost momenteel 3,99 euro, maar als we de App Store omschrijving mogen geloven, wordt de prijs binnenkort verhoogd naar 14,99 euro.

Bij de verschijning van Parallels Mobile op de iPad schreven we al eens uitgebreid over de applicatie.

Downloaden: Parallels Mobile (€3,99)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 september 2011, 12:51
Categorie Diensten

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.