Paper Train voor iPhone: puzzels met papieren treinen

Paper Train is een puzzelspel waarbij je er voor moet zorgen dat treinen veilig hun eindbestemming halen zonder te botsen.

Paper TrainIn de trein op weg naar mijn werk speel ik regelmatig een spelletje. Ik was een tijdje verslaafd aan Trainyard, maar die levels werden op een gegeven moment wel erg pittig, vond ik. Gelukkig kan ik me de komende tijd vermaken met een ander treinspelletje: Paper Train. Treinen rijden over een handgetekende spoorbaan en kruisen elkaar onderweg. Het is natuurlijk de bedoeling dat ze niet tegen elkaar aan botsen.

Het voorkomen van botsingen doe je door treinen op het juiste moment te stoppen. Dit kan niet zomaar, maar enkel op de plaatsen waar een stopblokje zit. Zet je die op rood dan stopt de trein, op groen dan rijdt de trein door. Daarnaast zijn er blauwe wisselblokjes waarmee je de richting van een trein kan veranderen.

De levels zien er mooi uit en je kunt kiezen uit vier niveau’s om op te spelen. Het spel heeft alleen ook een groot nadeel: het heeft momenteel maar dertig levels. Hopelijk worden dat er snel meer.

Paper Train (€0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 februari 2011, 20:22
Categorie Games
Onderwerpen puzzelgame, trein

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.