Oorlogsgame 33rd Division vanaf vandaag in de App Store

Liefhebbers van oorlogsgames kunnen vanaf vandaag de game 33rd Division van Craneballs Studios downloaden. De game kost €0,79 en werd eerder gepresenteerd als een rechtstreekse concurrent van Flight Control en Harbor Master.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

33rd divisionLiefhebbers van oorlogsgames kunnen vanaf vandaag de game 33rd Division van Craneballs Studios downloaden. De game kost €0,79 en werd eerder gepresenteerd als een rechtstreekse concurrent van Flight Control en Harbor Master. De Tsjechische ontwikkelaar van de game heeft eerder al een mooie game afgeleverd met Blimp – The Flying Adventures (€0,79), een platform-avonturenspel met 20 missies. Maar 33rd Division is van een heel andere orde.

Hier gaat het om tactiek, waarbij je je manschappen op de juiste wijze door het veld moet sturen. Er zijn vier overzichtskaarten en twee spelvarianten, waarbij je steeds zoveel mogelijk soldaten moet zien binnen te halen, zonder daarbij te worden opgemerkt door de vijandelijke patrouille-eenheden.

33rd DivisionLukt dat, dan kun je je score publiceren op het OpenFeint-netwerk. 33rd Division speelt zich af in de Tweede Wereldoorlog en wordt gespeeld door lijnen over het speelveld te trekken. Mocht de vijand toch in de buurt komen, dan kun je altijd op het laatste moment nog je route omgooien, of dekking zoeken door te gaan liggen. Bij de Time Mode moet je soldaten binnen een vaste tijd over het scherm loodsen en in Life Mode heb je een bepaald aantal levens. Er zitten 4 levels in de game en je krijgt te maken met 3 verschillende soldaattypes: infanterie, veldhospik en sergeant. Onderweg kun je bonussen verdienen, vijanden bevriezen en je snelheid verdubbelen.

Downloaden: 33rd Division (€0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 oktober 2009, 16:10
Categorie Games
Onderwerpen game, openfeint

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.