Nu.nl, LinkedIn en Teletekst aangepast voor de iPhone

Nu.nl heeft een iPhone-website gekregen, LinkedIn is met een applicatie uit de App Store vanaf de iPhone te raadplegen en hetzelfde geldt voor Teletekst: iTeletext is geschikt voor 17 landen.

Nu.nl mobielNu.nl heeft een nieuwe mobiele versie voor de iPhone gekregen. Nederlands favoriete snacknieuwssite had al een mobiele versie, te bereiken via mobiel.nu.nl. Daar is nu een nieuwe versie bijgekomen: wie vanaf de iPhone de mobiele website bezoekt, krijgt een layout te zien die meer op de iPhone is afgestemd. Op het startscherm zie je snapshots van weer, verkeer, sport en beurs, maar ook een knop om snel naar FC Knudde te gaan.


LinkedInLinkedIn is uitgegroeid tot het grootste zakelijke sociale netwerk. Met De LinkedIn-applicatie uit de App Store kun je ook onderweg zien wie een nieuwe baan heeft gekregen, nieuwe vrienden heeft gemaakt en wie vragen aan het netwerk heeft gestuurd. Je kunt met statusupdates je netwerk op de hoogte brengen van je eigen gebeurtenissen. Er zit ook een handige zoekfunctie in. LinkedIn voor de iPhone is verkrijgbaar in Engels, Chinees, Frans, Duits, Japans en Spaans.
Installeren: LinkedIn (gratis)

Naast de NOS Teletekst-applicatie en de Teletekst-webapplicatie is er nu nog een derde manier om Teletekst op je iPhone te lezen: via een applicatie in de App Store.
iTeletext, teletekst op de iPhoneiTeletext ondersteunt meerdere landen: Nederland en België, maar ook Finland, Italië, Zweden, Ierland, Spanje, Duitsland, Polen en meer. Meer dan 60 Teletekst-kanalen uit 17 landen worden ondersteund. Handig is dat je niet op het laden van subpagina’s hoeft te wachten: dat kun je handmatig doen. Dankzij preloading van pagina’s is de volgende pagina direct beschikbaar. iTeletext gebruikt de gratis teletekst-kanalen die beschikbaar zijn op internet. Dan is het wel jammer dat je voor zo’n simpele applicatie maar liefst €4,99 moet betalen. Daardoor is de applicatie alleen geschikt voor de echte freaks.

Dank aan alle tipgevers!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

12 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.