Nu ook QR-codes scannen met StreepjescodeScanner

De applicatie StreepjescodeScanner heeft gisteren een update gekregen. De applicatie ondersteunt nu ook het scannen van QR-codes waardoor je nu weer een applicatie minder hoeft te installeren om QR-codes te scannen.

streepjescodescannerHoewel de StreepjescodeScanner al ruim een jaar bestaat, is er altijd ruimte voor verbetering. De applicatie heeft daarom een update gekregen naar versie 2.0 (en 2.1 om gelijk wat bugs weg te werken) waarmee je nu ook QR-codes kunt scannen. Dat scheelt je gelijk weer een applicatie die zich daar specifiek op richt. Naast de QR-codes kan de applicatie natuurlijk ook streepjescodes en ISB-nummers scannen.

streepjescodescannerWanneer je een streepjescode of ISB-nummer met de applicatie scant krijg je gelijk een lijstje te zien met de prijs van het product in verschillende webwinkels waar je de producten kunt kopen. De applicatie ondersteunt bekende vergelijkingswebsites als Kieskeurig.nl, Beslist.nl, Hardware.info maar ook webshops van andere grote merken als Bol.com. Hardware.info is tevens de uitgever van de applicatie. De streepjesscanner-functie is dan ook vooral handig als je bijvoorbeeld in een computerwinkel staat maar je weet niet of je nu teveel betaalt of juist een goede prijs te pakken hebt. Ook wanneer je het product even niet bij de hand hebt kun je er met deze applicatie naar zoeken. Heb je het juiste resultaat gevonden, dan kun je die vervolgens e-mailen of delen via sociale netwerken als Twitter en Facebook.

De applicatie heeft ook een In App Purchase, die het mogelijk maakt om eerder gescande producten te bekijken en je een overzicht toont van alle dagaanbiedingen van populaire webshops. Voor de wat fanatiekere hardware enthousiastelingen heeft Hardware.info ook een applicatie uitgebracht, die zich specifiek op hardware richt. Wat die applicatie allemaal kan lees je in dit artikel.

Downloaden: StreepjescodeScanner
Hardware.info

Let op: de applicatie werkt niet met streepjescodes van producten in de supermarkt!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 juni 2011, 15:40
Categorieën Diensten, Nederlandse apps
Onderwerpen Hardware, qr-code, skyscanner, streepjescode

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.