NU krijgt update: fotobeschrijving bij slideshows

De nieuwsapplicatie NU voor de iPhone heeft een kleine update gehad waardoor foto's in slideshows nu onderschriften tonen. Ook zijn de deelfuncties anders ingericht in de iPhone-app.

NU iPhone bijschriftenEr is een kleine update uitgebracht voor de populaire nieuwsapplicatie van NU.nl. NU 5.1 laat voortaan onderschriften zien bij foto’s die voorbij komen in een slideshow. De aanpassing geldt bijvoorbeeld voor de categorie Beste foto’s, die normaal gesproken te vinden is onder de Meer-knop. Ook de deelfuncties van artikelen zijn aangepast. Je kan artikelen aankondigen op Twitter, Facebook, Hyves en via e-mail middels nieuwe, grote knoppen helemaal onderaan een bericht. De update moet tenslotte enkele fouten uit de app hebben gehaald.

De nieuwe onderschriften bij foto’s staan soms door de foto zelf heen, maar kan je uit beeld halen door op het scherm te tikken. Door nog eens op het scherm te tikken, komt het onderschrift terug.

De NU-app is nog altijd erg populair en geliefd. Het heeft momenteel een gemiddelde score van vier sterren op een totaal van 11.170 recensies in de App Store. Met de app kan je niet alleen het nieuws op alle bekende gebieden lezen, maar heb je ook toegang tot filenieuws, de beurskoers, een televisiegids en live voetbalstanden.

Downloaden: NU (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 januari 2012, 11:39
Categorieën Nederlandse apps, Nieuws

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.