AppEvent: Inside iOS 5 tijdelijk gratis voor de iPhone

De iPhone-app Inside iOS 5 van de 14-jarige Midas Kwant is vandaag gratis te downloaden. Dit in verband met de actie AppEvent, waarbij er dagelijks een Nederlandse iOS-app gratis wordt aangeboden.

Inside iOS 5Dankzij de actie AppEvent is de Nederlandse iPhone-app Inside iOS 5 vandaag gratis te downloaden. Deze geeft inzage in alle nieuwe functies die zijn toegevoegd in Apple’s laatste grote software-update. De app is ontwikkeld door Midas Kwant, een 14-jarige app-ontwikkelaar die bekendheid verwierf toen hij bij De Wereld Draait Door te gast was toen Steve Jobs overleed.

De functies van Inside iOS 5 zijn in de app ingedeeld in twaalf verschillende categorieën. Door één van deze categorieën op het beginscherm aan te tappen kom je terecht op een tweede scherm met iedere specifieke functionaliteit, die je na een tap weer naar een beschrijving brengen.

Inside iOS 5 biedt voor iPhone-gebruikers niet veel nieuws: in iBooks is er immers al een boek te vinden dat de mogelijkheden van iOS 5 bespreekt. Door het in een app te bundelen heb je de informatie alleen ook op een nog handzamer formaat op je iPhone staan.

Downloaden: Inside iOS 5 (tijdelijk gratis)
Alternatief: iPhone User Guide for iOS 5 (gratis)

Inside iOS 5 wordt maar een dag gratis aangeboden. Na woensdag 11 januari zal de app waarschijnlijk weer 79 eurocent kosten.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 januari 2012, 9:35
Categorie Productiviteit
Onderwerp ios 5

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.