NU HD 2.0 in de App Store verschenen

De nieuwsapplicatie NU HD 2.0 is in de App Store verschenen, met diverse verbeteringen aan de voor- en achterkant. De app heeft een nieuwe lay-out met drie onderwerpen naast elkaar in plaats van de gebruikelijke categorieën.

NU HDAfgelopen weekend schreven we al over de 2.0-update van de NU HD-app. Deze introduceert een nieuwe lay-out, samen met een aantal flinke veranderingen aan de voor- en achterkant. Het aantal toevoegingen is wel een stuk schaarser dan in de iPhone-app; dit omdat veel van de toegevoegde functies al in de iPad-app aanwezig waren. De update is zojuist in de App Store verschenen.

Vooral de lay-out is in NU HD flink veranderd. In plaats van categorieën onder elkaar, vind je nu drie onderwerpen naast elkaar, vlak onder de foto bovenin de app. De blokken waarin artikelen staan zijn ook een stuk groter dan voorheen, waardoor je minder links tegelijkertijd op je scherm ziet staan. Op de rubriekspagina is er nu minder tegelijkertijd te vinden: dit zou op basis van lezersfeedback zijn gedaan.

De grootste veranderingen vonden plaats in NU HD’s backend, waarmee de redactie zijn artikelen klaarzet om gelezen te worden. Hierdoor is de grootte van foto’s kleriner en zijn ook de laadtijden flink verminderd. Wil je meer weten over de veranderingen in de app? Lees van vooral onze uitgebreide preview.

Downloaden: NU HD (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 september 2011, 12:33
Categorieën Nederlandse apps, Nieuws

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.