NRC Handelsblad voor iPhone levert kranten tot 7 dagen terug

NRC Handelsblad heeft een update gekregen, waardoor je tot 7 dagen terug kranten kunt kopen. De applicatie bevat nu bovendien filmpjes van NRC.tv en er zijn bugfixes uitgevoerd.

nrc handelsbladWie de iPhone-applicatie van NRC Handelsblad gebruikt, weet dat je steeds de nieuwste krant voor €0,79 kunt aanschaffen. Maar wat als het inmiddels maandag is en je bedenkt dat je de krant van het weekend nog wilde lezen? Dan kun je in de vannacht gelanceerde versie 1.5 terecht. De applicatie toont kranten tot zeven dagen terug, zodat je niets meer hoeft te missen. Alle gekochte kranten kun je offline lezen op je iPhone. In de applicatie zijn verder bugfixes en verbeteringen doorgevoerd.

Ook is er ruimte ingelast voor NRC.tv, de videofilmpjes van de NRC-redactie. Er is bijvoorbeeld een boekenrubriek NRC Leest, waarin Robert Steinz wekelijks een interessant boek bespreekt. Of je kiest voor NRC Kookt, waarin je een recept krijgt uitgelegd (deze week: pizza!).

De update van NRC Handelsblad is in de App Store te vinden en is voor €0,79 te downloaden. Je krijgt daarbij alvast je eerste krant cadeau en hebt ermee ook toegang tot de online artikelen van NRC, maar om er echt optimaal gebruik van te maken zul je de kranten moeten kopen. Zelf ben ik wel enthousiast over de app, zoals in een eerder review van NRC Handelsblad was te lezen.

Downloaden: NRC Handelsblad (€0,79, kranten €0,79 per stuk)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 maart 2010, 19:40
Categorieën Nederlandse apps, Nieuws

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.