Formula1.com levert realtime informatie van de Formule 1

Formula1.com is een officiële applicatie van de Formule 1-organisatie. Dankzij rechtstreekse aansluiting op de computersystemen van de Formule 1 kun je rondetijden, temperatuur, luchtdruk en allerlei andere temperaturen realtime uit de applicatie aflezen.

formula1Formula1.com heeft een officiële applicatie uitgebracht, waarmee je realtime gegevens van het circuit ontvangt. Dit is mogelijk doordat er een rechtstreekse koppeling met de computersystemen ter plaatse is gemaakt. Je ziet bijvoorbeeld rondetijden, aantal rondes en countdowns, snelheden die de coureurs halen en geschreven commentaar.

Dit zijn gegevens die je tijdens een race in beeld krijgt, maar daarnaast kun je ook informatie over het circuit opvragen, zoals lucht- en circuittemperatuur, luchtvochtigheid, luchtdruk en regen, windsnelheid en windrichting.

Dat klinkt allemaal wel heel gedetailleerd, maar gelukkig zit er voor de niet zo fanatieke Formule 1-kijker ook nog genoeg informatie in. Je kunt de agenda van het seizoen en de huidige standen in de kampioenschappen bekijken, of een tabel met alle races en de behaalde resultaten. Dat alles wordt gratis aangeboden in de applicatie.

Downloaden: Formula1.com Live Timing (gratis)

formula1

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 maart 2010, 18:07
Categorieën Amusement, Sport

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.