NLstreets: leuke Nederlandse winkeladresjes op je iPhone

NLstreets is een Nederlandse app met leuke winkeladresjes in 29 steden. Per stad kun je zien wat er te doen is, inclusief adres, openingstijden en een beschrijving.

nlstreets iphoneNLstreets is een nieuw verschenen app waarmee je 1.100 authentieke en hippe winkels kunt ontdekken, verspreid over 29 Nederlandse steden. De app bevat foto’s, beschrijvingen en informatie over merken en producten en de plekken waar je ze kunt kopen. Aan de hand van de contactgegevens en openingstijden kun je zo een shoppingroute uitstippelen. Via het tabblad nieuws word je op de hoogte gehouden van nieuwtjes, bijvoorbeeld nieuwe collecties of interessante acties. Het gaat daarbij niet altijd om een commerciële insteek, want je wordt er bijvoorbeeld op gewezen dat je op 18, 19 en 20 mei terecht kunt in de Jordaan voor de open atelierroute, waar 72 ateliers en kunstenaarswerkplaatsen hun deuren openzetten.

Tegelijk is NLstreets ook weer niet de eerste iPhone-app die je naar ‘leuke adresjes’ verwijst. In de App Store kun je soortgelijke apps als Enjoy, Seasons Adressen en Libelle Eco-adressen vinden. Bij NLstreets ligt de nadruk niet zozeer op een bepaalde lifestyle (bovenmodaal of eco), maar op voor elk wat wils.

Downloaden: NLstreets (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 april 2012, 10:24
Categorieën Lifestyle, Nederlandse apps
Onderwerpen shoppen, winkelen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.