Nieuwe Nederlandse iPhone-games: FetchUp, BodySnatcher en Chrome Wars Arena

Drie nieuwe games van Nederlandse bodem: FetchUp, BodySnatcher en Chrome Wars Arena. In FetchUp moet je als buitenaards wezen fruit vangen, bij BodySnatcher plak je een vriend op een lichaam en bij Chrome Wars Arena vecht je tegen robots.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

fetchupWe krijgen regelmatig tips binnen van Nederlandse ontwikkelaars die hun applicatie willen laten reviewen. In dit artikel komen er drie langs: Fetchup, BodySnatcher en Chrome Wars Arena.
FetchUp is een game waarbij een buitenaards wezen op een vreemde planeet is beland. Hij heeft biobrandstof nodig voor zijn ruimteschip. Op de planeet is genoeg fruit te vinden, dus gaat het erom zoveel mogelijk fruit te vangen.

In 3 moeilijkheidsniveau’s speel je dit grafisch mooi uitgevoerde spelletje. Je kunt bonussen verdienen waardoor de puntenscore wordt vermenigvuldigd en er zijn power-ups te vinden. Vijandige ruimteschepen proberen je ondertussen aan te vallen. FetchUp maakt gebruik van OpenFeint voor de achievements en topscorelijst.

Downloaden: FetchUp (€0,79)

bodysnatcherBodySnatcher is een applicatie, gemaakt door de Nederlandse ontwikkelaar IntenCT. Met deze applicatie kun je een grap uithalen met vrienden of collega’s. Je pakt een van de meegeleverde lichamen of maakt een foto van je vrienden, waarna je het lichaam kunt laten dansen of door de lucht stuiteren. BodySnatcher maakt daarbij gebruik van augmented reality.
De ontwikkelaar vergelijkt het zelf met JeePee on steroids, maar in dit geval zijn Albert Einstein, Mona Lisa en Elvis van de partij. Ook leuk voor kinderen.

Downloaden: BodySnatcher (€1,59)

chrome wars arenaChrome Wars Arena: een rondengebaseerd vechtspelletje met robots, waarbij je in een arena moet vechten. In 6 omgevingen ga je vechten tegen in totaal 50 tegenstanders. Ook kun je tegen vrienden spelen via de multiplayer-functie. Je kunt je robot aanpassen met nieuwe lichaamsdelen en wapens. Wie eerst online wil proberen kan op gamesclub.com een Flash-versie van de game spelen. Ook deze game ziet er grafisch erg professioneel uit.

Downloaden: Chrome Wars Arena (€0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 maart 2010, 22:07
Categorie Games
Onderwerp game

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.