Nieuwe iPhone-games: griezelen met Resident Evil of beuken met Streets of Rage

Griezelen met Resident Evil of beuken met Streets of Rage. Beidegames liggen nu voor iPhone en iPod touch in de App Store.

Streets-of-Rage-2-1In de App Store zijn twee oude bekenden verschenen: Streets of Rage 2 van SEGA en het nieuwe Resident Evil Mercenaries Vs. Wordt het dus griezelen of beuken wat de klok slaat?


Streets of Rage 2 is het minst interessant, omdat het een directe ROM-overzetting is van de beat ‘em up-game. SEGA doet niet veel moeite om zijn oude games fatsoenlijk over te zetten naar het iOS-platform en dat zorgt ervoor dat de games geen aanpassingen kennen en dat de virtuele knoppen op het scherm geplaatst zijn, wat het zicht belemmert. Hetzelfde geldt jammer genoeg voor Streets of Rage 2 dat voor €2,39 te koop is. Toch is het spel wel degelijk het proberen waard, aangezien het origineel één van de beste in dit genre is, dat ooit gemaakt is.

Downloaden: Streets of Rage 2 (€2,39)

Interessanter is de Resident Evil-game met de subtitel Mercenaries Vs. Deze game is vooral gefocust op de multiplayer-modus waarin het uiteraard de bedoeling is elkaar compleet af te slachten. De game is gebaseerd op de Mercenaries-variant uit deel 4 en 5 die na het uitspelen van de game te spelen zijn. Verder lijkt het spel verdraaid veel op een game met een soortgelijke titel en insteek voor de Nintendo 3DS. Zal het dan toch zo zijn dat meerdere games simultaan voor zowel de 3DS als het iOS-platform ontwikkeld worden, zoals dat bij Ghost Recon ook het geval was? Geniet in ieder geval van de onderstaande trailer en ook deze game is voor €2,39 verkrijgbaar.

Downloaden: Resident Evil Mercenaries Vs. (€2,39)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
14 april 2011 om 22:45
Onderwerp
Categorie
Games
9 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.