Nieuwe game maker Tiny Wings verschijnt mogelijk deze maand

Het volgende iPhone-spelletje van Tiny WIngs-ontwikkelaar Andreas Illiger kan deze maand al in de App Store verschijnen. In een interview vertelt hij dat het spel over drie weken af is.

Tiny WingsDe nieuwe game van Tiny Wings-ontwikkelaar Andreas Illiger zou deze maand nog voor de iPhone kunnen uitkomen. Illiger stelt in een interview met Flow Studio dat het spel in minder drie weken af moet zijn. Veel over het spel vertelt Illiger verder niet. Hij zou er elf maanden lang alleen aan hebben gewerkt, gezien hij ondanks het succes van Tiny Wings nog geen studio heeft opgericht.

Het enige dat Illiger in het interview deelde, was dat het spel uit zal komen voor iOS. Hij houdt verdere details bewust geheim. Gezien de game al bijna is afgerond, vermoeden wij dat Illiger enkele dagen voor de verschijning van het spel pas details naar buiten zal brengen.

Gezien Illiger zegt minder dan drie weken nodig te hebben om zijn nieuwe game af te maken, kan hij eind mei al in de App Store staan. Dit zou dan ook afhangen van Apple’s goedkeuringsproces: duurt het een week totdat de app wordt toegelaten in de App Store, dan kan het spel tot juni op zich laten wachten.

Tiny Wings werd na zijn verschijning in de App Store een onverwachte hit. In het interview zegt Illiger dat hij ondanks zijn succes alleen nog maar een nieuwe computer heeft gekocht.

Inmiddels is Tiny Wings al door veel ontwikkelaars nagedaan in verschillende iPhone-spelletjes, waaronder Ski Safari. Het onlangs uitgebrachte Bird’s Journey wist in een recente Game-update ook een goede indruk achter te laten.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 mei 2012, 21:00
Categorie Games
Onderwerp tiny wings

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.