Nieuwe De Telegraaf iPhone-app nu verkrijgbaar [video]

De Telegraaf heeft een gloednieuwe iPhone-app uitgebracht, die te herkennen is als de krant maar bedient als een flitsende nieuwsapp.

De Telegraaf iPhone vernieuwd uitgebrachtDe Telegraaf heeft zojuist een gloednieuwe iPhone-app uitgebracht. De nieuwe applicatie is een update van de iPad-app die werd geïntroduceerd in december vorig jaar. De oude applicatie die al in april 2009 uitkwam, is per direct uit de App Store verwijderd. De nieuwe app is een knappe prestatie van De Telegraaf, schreven we in onze preview. Hij ziet er echt uit als een uiting van de krant, met grote vetgedrukte koppen en veel nadruk op beeld. Maar anderzijds voldoet hij ook aan de standaarden van andere moderne nieuwsapps: hij bedient intuïtief en soepel.

Maandag wierp iCulture een exclusieve blik op de nieuwe applicatie van De Telegraaf. We zijn er enthousiast over, laten we ook weten in onze video-impressie van de nieuwsapp:

In tegenstelling tot de applicatie op de iPad is er nog geen sprake van een abonnement voor aanvullende rubrieken in de iPhone-app. In de iPad-app kan je de extra katernen opinie, reportages, journaal, vaarkant, woonkrant, kunst, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht kopen in verschillende abonnementsvormen. Je betaalt bijvoorbeeld voor dagtoegang, maar kan ook 16,99 euro neerleggen voor een maandabonnement. De abonnementsvormen worden ook op de iPhone verwacht. Een update zal de functionaliteit met zich meebrengen.

Lees ook: Exclusieve preview: De Telegraaf voor iPhone

Downloaden: De Telegraaf (gratis, iPhone, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 juni 2013, 22:08
Categorieën Nederlandse apps, Nieuws
Onderwerpen kranten, telegraaf

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.