Niet meer vloeken met de Douchebag Jar

Met de Douchebag Jar app heb je een virtuele geldpot tot je beschikking. Hiermee kan je bijhouden wanneer je vrienden vloeken of ander slecht gedrag vertonen en kan je ze een boete geven. Ook kan je zelf gemakkelijk aansprakelijk worden gesteld voor je gedrag.

Niet meer vloeken met de Douchebag JarEen succesvolle methode om kinderen van het vloeken af te helpen is om te te laten betalen als ze woorden gebruiken die niet door de beugel kunnen. Het probleem is echter dat de pot om het geld in te doen niet altijd in de buurt is. Met Douchebag Jar kan je een virtuele pot aanmaken en bijhouden wanneer iemand in de fout gaat. Naast vloeken kan je de app ook gebruiken om het slechte gedrag van je familie of vrienden te meten. Anderen kunnen natuurlijk ook bijhouden wat jij allemaal niet goed doet.


Douchebag JarDe kracht van de Douchebag Jar is dat je gemakkelijk virtuele potjes kunt aanmaken en deze met anderen kan delen. Zo kan je bijvoorbeeld afspreken dat je vrienden geen flauwe grapjes meer met je uithalen, en jij niet bij je vrienden natuurlijk, en zo kan je hier een geldbedrag aan verbinden. De app houdt bij hoeveel potjes je hebt en hoeveel geld je nog krijgt of moet betalen.

Douchebag Jar is vooral handig om afspraken kracht bij te zetten. Als je jezelf hebt voorgenomen om elke week met je vriend te gaan sporten en je besluit elkaar tien euro te geven elke keer als je niet op komt dagen dan ben je zo zeer gemotiveerd om toch te gaan sporten. Met de Douchebag Jar kan je ideaal slecht gedrag afleren, mits je bereid bent om de ander te betalen.

Downloaden: Douchebag Jar (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
12 maart 2012 om 7:33
Onderwerp
Categorie
Lifestyle
9 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.