Nick & Simon app voor iPhone houdt fans op de hoogte

De officiële Nick & Simon app voor iPhone heeft een social media livestream, een concertagenda, beeldmateriaal en audio en een VIP-sectie
Lisa van der Velden - · Laatst bijgewerkt:

nick simon appDe officiële Nick & Simon app is uit. Met de app blijven fans op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom het bekende duo. De app heeft een livestream van alle social media kanalen, een agenda en beeldmateriaal en audio van de zangers. In de agenda staan alle concerten en optredens van Nick & Simon, waarvoor je meteen een kaartje kunt kopen. Ook de albums zijn in de app direct via iTunes te downloaden. Daarnaast biedt de app een countdown naar Nick & Simon evenementen.

Wie in het menu op het tabblad ‘Live’ tikt ziet een social media livestream, dat een Flipboard-achtige uitstraling heeft. Klik op het scharniertje en kies welke officiële kanalen van Nick & Simon je wilt volgen, en of je ook wilt lezen wat fans op social media over de zangers plaatsen. Die-hard fans kunnen in de app ook VIP-member worden. Ze moeten dan €1,80 betalen en krijgen daar extra foto’s, backstage video’s en audio en VIP-acties met kortingen voor terug. Dat is een slim idee, maar gek genoeg ontbreekt hier of elders in de app een forum of gastenboek waar fans met elkaar en de muzikanten kunnen communiceren. Wel geeft het VIP onderdeel fans de mogelijkheid om als eerste nieuwe tickets en albums te kopen. Tot slot kun je hier de Nick & Simon strip lezen die wekelijks in meidenblad Tina verschijnt.

Downloaden: Nick & Simon (gratis, iPhone, iOS 6.0+)

nick simon 1 nick simon 2

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 november 2013, 14:41
Categorie Muziek
Onderwerp muziek

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.