iculture-nederlandse-apps
Nederlandse Apps

Nederlandse Van Dale Woordenboeken voor half geld in de App Store

De Van Dale Woordenboeken voor iPhone en iPad zijn momenteel voor half geld verkrijgbaar. Naast een Nederlands woordenboek zijn ook Frans, Duits, Engels en Spaans in de aanbieding tot 5 juni.

van dale woordenboek iconDe woordenboeken van Van Dale zijn momenteel voor half geld in de App Store verkrijgbaar. Voor het Nederlandse woordenboek betaal je bijvoorbeeld geen €9,99 maar tijdelijk €4,99. De woordenboeken Spaans, Engels en Frans en Duits zijn ook in de aanbieding. Alle woordenboeken zijn universeel, dus ook op de iPad te gebruiken. Landschapsweergave (liggend) wordt daarbij ook ondersteund. In de app vind je een Flash Card Quiz om je woordenkennis te testen, maar de app is natuurlijk vooral een woordenboek. Je kunt zoeken naar begrippen (ook met jokers) zonder dat je een internetverbinding nodig hebt.

van dale iphoneOok kun je makkelijk van de ene naar de andere taal en weer terug vertalen. Zoek je naar werkwoorden, dan wordt daarbij ook de vertaling gegeven van de vervoegingen in de vreemde taal. In de zoekhistorie vind je de laatste 100 gezochte woorden terug en mocht je niet helemaal zeker zijn over de spelling, dan kun je suggesties krijgen terwijl je typt. Erg praktisch dus voor mensen die geen zin hebben om een papieren woordenboek in hun tas mee te nemen. De Van Dale-woordenboeken bevatten tienduizenden woorden, met Nederlandse verklaring van alle begrippen.

De korting op de woordenboeken geldt tot 5 juni 2011.

Downloaden:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 mei 2011, 22:30
Categorieën Naslagwerken, Nederlandse apps, Onderwijs
Onderwerpen engels, frans, korting, nederlandse apps, spaans, van dale, woordenboek

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.