NAVV navigatie-app voor iPhone krijgt nieuw kaartmateriaal

NAVV heeft een update gekregen, met sociale functies voor Facebook, delen van je route op je Facebook Wall en de mogelijkheid om je kaarten te updaten.

navv navigatie updateGebruikers zijn misschien een beetje afgeknapt op de iPhone-navigatiesoftware NAVV, maar de ontwikkelaars gaan gewoon door. NAVV verdween zomaar uit de App Store. Er zou een conflict spelen met Apple, maar waarom dat ging is nooit opgelost. Kopers voelden zich een beetje bekocht: zou de app ooit nog kaartupdates krijgen? Opeens was de app weer terug en het lijkt erop de de ontwikkelaars nu wel gewoon doorgaan met ondersteuning van de app. Ze hebben een nieuwe versie uitgebracht, met een nieuwe interface, kaartupdates en sociale functies.

De kaartupdates van NAVTEQ dateren van maart 2011 en bevatten ook de nieuwste POI’s, maar je moet er wel voor betalen via een in-app aankoop (€7,99 voor de Benelux). Ook nieuw: het delen van je locatie, favorieten, routes en bestemmingen via je Facebook-wall. Dit doe je rechtstreeks vanuit de app. Het sociale karakter blijkt ook uit het feit dat Foursquare nu wordt ondersteund. Eventueel kun je automatisch inchecken als je aankomt. De app geeft weersinformatie over je bestemming en een vooruitblik van 3 dagen. De informatie hiervoor is afkomstig van MyWeather.com.

navv iphone updateDe app kan nu ook de straatnamen uitspreken tijdens het navigeren, maar dat werkt helaas alleen nog maar in het Engels, Frans en Duits. Ook dat is een in-app aankoop. Binnenkort komen er bovendien aparte apps uit voor Marokko, Angola en Polen. Apps voor andere exotische bestemmingen zoals Indonesië, Filippijnen, Venezuela, Colombia, Rusland, Oekraïne, Egypte, India en de Golfstaten zijn er al. Maar gewoon navigeren in Europa kan natuurlijk ook.

Downloaden: NAVV Benelux (€9,99)
Ook verkrijgbaar: NAVV West-Europa (€29,99)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 september 2011, 21:01
Categorie Navigatie
Onderwerp Navigatie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.