Navigon Select: T-Mobile-navigatie krijgt update met totaal nieuw uiterlijk

Navigon, de gratis navigatiesoftware voor T-Mobile-abonnees, heeft vandaag een update gekregen die een totaal nieuw uiterlijk introduceert. Ook de in-app aankoop FreshMaps XL wordt aangeboden.

Navigon SelectEr is vandaag een update uitgekomen van Navigon Select, de gratis navigatiesoftware speciaal voor abonnees van T-Mobile. Daarmee is de app gelijkgetrokken met de betaalde versie, die vorige maand nog een totaal nieuw uiterlijk en een aantal nieuwe functies kreeg. Ook de in-app aankoop FreshMaps XL is aan de app toegevoegd.

De app laat je na de update jouw gewenste routekaarten downloaden, waardoor de app zelf een stuk minder groot is geworden: je hoeft nu nog maar 47,4 MB te downloaden, in plaats van de eerdere 1,55 GB.

Navigon Select biedt via de in-app aankoop FreshMaps XL speciale kaartupdates aan, net als de betaalde app. Deze bevatten bijgewerkte en uitgebreidere Points of Interests-informatie (POI), zoals hotels, benzinepompen en andere voorzieningen in de buurt. De kaarten zelf zijn ook geactualiseerd. Eerder waren kaartupdates gratis, maar nu betaal je er eens per minimaal 24 maanden een vast bedrag voor. Hoeveel dit precies zal zijn, is nog niet duidelijk: op het moment van schrijven lijkt Freshmaps XL nog niet in de in-app winkel te staan. In de Europese betaalde versie van Navigon kost de dienst €29,99.

Eerder vandaag schreven we nog over een update van de betaalde Navigon-apps, die een aantal verbeteringen en aanpassingen met zich meedroeg. Beide apps dragen nu hetzelfde versienummer.

Downloaden: Navigon Select (gratis, alleen voor T-Mobile-abonnees)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 december 2011, 15:10
Categorie Navigatie
Onderwerp Navigatie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.